Feestelijke bijeenkomst Harselaartunnel op 22 juni 2019

maandag 17 juni 2019

De gemeente Barneveld heeft - samen met de Provincie Gelderland, ProRail en BAM Infra BV - de  Harselaartunnel gerealiseerd onder de spoorlijn Amersfoort-Apeldoorn. De tunnel vervangt de drukke spoorwegovergang in de Stationsweg en de Baron van Nagellstraat.
Nu de werkzaamheden aan de tunnel zijn afgerond en de wegen eromheen zijn vernieuwd, nodigen we u graag uit om dit met ons te vieren op zaterdag 22 juni.

Vanaf 10.30 uur bent u van harte welkom ter hoogte van de ingang van het Transferium Barneveld-Noord  (bereikbaar via Baron van Nagellstraat). Vanwege de feestelijkheden is het Transferium deze dag tot 16.00 uur gesloten. We adviseren u om op de fiets of lopend te komen.

Programma
10.30 uur  Ontvangst
10.50 uur  Welkomstwoord wethouder Hans van Daalen
11.05 uur  Officiële handeling
11.10 uur  Koffie / thee met wat lekkers voor genodigden; ijsjes en kleurwedstrijd voor kinderen
11.30 uur  Rondleidingen (tot 12.30 uur)

Rondleiding
Voor belangstellenden worden zaterdagochtend drie rondleidingen van 20 minuten  georganiseerd tussen 11.30 en 12.30 uur. Tijdens deze rondleidingen vertellen collega’s van de gemeente Barneveld met enthousiasme over de werkzaamheden en ze delen verschillende wetenswaardigheden. Er is een beperkte beschikbaarheid. Heeft u interesse? Dan kunt u zich opgeven voor een rondleiding via harselaartunnel@barneveld.nl.

Kleurwedstrijd
Bij het gemeentehuis kunt u een kleurplaat ophalen of u kunt de kleurplaat downloaden van onze website www.barneveld.nl. Kinderen kunnen deze kleurplaat zo mooi mogelijk inkleuren en inleveren op zaterdag 22 juni bij het inleverpunt (deze staat buiten bij het Transferium). Bij het inleveren van de kleurplaat krijgt ieder kind een traktatie. In de week na 22 juni maken we de prijswinnaars bekend.

Feestelijke bijeenkomst Harselaartunnel op 22 juni 2019