Nieuws

Even bijpraten over de Harselaartunnel

donderdag 9 februari 2017

De gemeente Barneveld realiseert, samen met ProRail, de Harselaartunnel. Op 2 januari jl. is daarom de spoorwegovergang Stationsweg/Baron van Nagellstraat gesloten. Een westelijke en een oostelijke omleidingsroute zijn beschikbaar voor het autoverkeer. De gemeente Barneveld informeert met de regelmaat van de klok over de ontwikkelingen met betrekking tot de Harselaartunnel.

Lees meer   
Wethouders sluiten spoorwegovergang Stationsweg-Baron van Nagellstraat af

donderdag 12 januari 2017
Wethouders sluiten spoorwegovergang Stationsweg-Baron van Nagellstraat af

De wethouders Gerard van den Hengel en Hans van Daalen hebben vanmorgen, maandag 2 januari 2017, de spoorwegovergang Stationsweg-Baron van Nagellstraat afgesloten voor het autoverkeer. De afsluiting is nodig omdat gemeente en ProRail de komende periode op deze plek de Harselaartunnel realiseren. Autoverkeer wordt omgeleid via een westelijke en oostelijke omleidingsroute.

Lees meer   

BAM Infra B.V. realiseert infrastructuur rondom Harselaartunnel

donderdag 12 januari 2017

Aanbesteding tunnelbouw bijna afgerond

De infrastructuur rond de toekomstige Harselaartunnel wordt gerealiseerd door de firma BAM Infra Regio Noordoost Wegen B.V. uit Apeldoorn. Het Gelderse bedrijf was een van de acht partijen die aan de aanbesteding van het werk heeft meegedaan. Binnenkort wordt bekend welke aannemer de Harselaartunnel zélf gaat bouwen.

Lees meer