Nieuws

Even bijpraten...

woensdag 14 februari 2018
Even bijpraten...

We praten u van tijd tot tijd bij over de ontwikkelingen met betrekking tot de bouw van de Harselaartunnel.

Lees meer   

Bouwmanager Rob Haksel: "Een project om trots op te zijn"

donderdag 30 november 2017
Bouwmanager Rob Haksel:

Rob Haksel is als bouwmanager van ProRail betrokken bij de bouw van de Harselaartunnel. Aan de vooravond van het tweede weekend vól werkzaamheden vertelt hij over wat hij doet, wat er dit weekend gaat gebeuren en wat daar allemaal bij komt kijken. “In ieder geval is het voor ons allemaal, de gemeente, ProRail en BAM Civiel, een project om trots op te zijn.”

Lees meer   

Tweede treinvrije periode bij Harselaar

maandag 6 november 2017

Van vrijdag 1 december (23.00 uur) tot en met maandag 4 december (05.00 uur) wordt dag en nacht gewerkt aan de realisering van de Harselaartunnel in Barneveld. BAM Infra B.V. brengt dit weekend in opdracht van ProRail funderingspalen en damwanden aan.
Daarnaast worden ook onderhoudswerkzaamheden aan de overgang Nijkerkerweg uitgevoerd. Autoverkeer tussen Barneveld en Voorthuizen moet omrijden via A1 en A30 of Hanzeweg-Zuid en Wesselseweg. En er rijden geen treinen maar bussen tussen Amersfoort en Apeldoorn.

Lees meer   

Wegwerkzaamheden Stationsweg

vrijdag 12 mei 2017

Op maandag 15 mei 2017 start BAM Infra B.V. met wegwerkzaamheden aan de Stationsweg. De werkzaamheden worden in verschillende fasen uitgevoerd. Fietsverkeer wordt in de eerste fase aan de westzijde langs de wegwerkzaamheden geleid, later aan de oostzijde.

Lees meer   

Sluiting Transferium Barneveld-Noord

zaterdag 25 februari 2017

Het Transferium Barneveld-Noord is met ingang van 6 maart 2017 gesloten voor auto’s. Tot en met zondag 5 maart 2017 kan in het Transferium Barneveld-Noord worden geparkeerd; de volgende dag is dat niet langer meer mogelijk.

Lees meer   Even bijpraten over de Harselaartunnel (01)

donderdag 9 februari 2017

De gemeente Barneveld realiseert, samen met ProRail, de Harselaartunnel. Op 2 januari jl. is daarom de spoorwegovergang Stationsweg/Baron van Nagellstraat gesloten. Een westelijke en een oostelijke omleidingsroute zijn beschikbaar voor het autoverkeer. De gemeente Barneveld informeert met de regelmaat van de klok over de ontwikkelingen met betrekking tot de Harselaartunnel.

Lees meer