Communicatie

De gemeente Barneveld vindt het belangrijk dat omwonenden, ondernemers en andere betrokkenen en belanghebbenden weten wat er gebeurt. Hieronder leest u hoe wij over de bouw van de Harselaartunnel informeren en communiceren.

Informatiebijeenkomsten

De gemeente Barneveld organiseert – al daar aanleiding voor is – informatiebijeenkomsten. Onder het kopje Nieuws vindt u meer informatie over de bijeenkomsten die in het verleden zijn georganiseerd.

Nieuwsbrieven

De gemeente Barneveld geeft over de bouw van de Harselaartunnel nieuwsbrieven uit. U vindt de al verschenen edities op de nieuwsbrieven pagina.

Sociale Media

De gemeente Barneveld heeft voor de bouw van de Harselaartunnel een speciaal Twitteraccount in het leven geroepen: @Harselaartunnel. Via dit account informeren wij u over de ontwikkelingen met betrekking tot de (aanleg van de) Harselaartunnel.

Contactmomenten

We organiseren – tijdens de bouw van de Harselaartunnel – in samenwerking met de aannemer die het werk gaat uitvoeren verschillende contactmomenten, zoals bijvoorbeeld een wekelijks spreekuur en een telefoonnummer dat kan worden gebeld.

Te downloaden: