Station Barneveld-Noord

Station Barneveld-Noord is tijdens de bouw van de Harselaartunnel als volgt bereikbaar:

Met de auto

  • Vanuit Barneveld: Stationsweg, Binnenveld, Station Barneveld-Noord.
  • Vanuit Voorthuizen (1): Baron van Nagellstraat, Harselaarseweg, Industrieweg. Met ingang van maandag 6 maart 2017 is het transferium afgesloten. Parkeren kan dan op de tijdelijke parkeerplaatsen aan de achterzijde van het Transferium Barneveld-Noord. U loopt dan over de corridor naar het station Barneveld-Noord. De sluiting van het transferium duurt tot de Harselaartunnel klaar is.
  • Vanuit Voorthuizen (2): Westelijke omleidingsroute: Baron van Nagellstraat, Harselaarseweg, Nijkerkerweg, Thorbeckelaan, Gasthuisstraat, Stationsweg, Binnenveld. Parkeren kan op het tijdelijke parkeerterrein langs de Wencopperweg.

Met de fiets

  • Vanuit Barneveld: Stationsweg, Binnenveld, Station Barneveld-Noord.
  • Voor fietsverkeer vanuit Voorthuizen zijn er verschillende opties; de meest gemakkelijke is via de Baron van Nagellstraat, Harselaarseweg en Industrieweg naar de achterzijde van het Transferium Barneveld-Noord. Iets langer duurt de route via Energieweg, Gildeweg, Parallelweg, tijdelijke spoorwegovergang, Wencopperweg en Binnenveld. U kunt uw fiets in de fietsenrekken plaatsen en via de corridor naar het station lopen.

Buslijn 205 komt niet langs station Barneveld-Noord. Tijdens de bouw van de Harselaartunnel is de route van buslijn 205 veranderd. Kijk op 9292.nl voor meer informatie over het openbaar vervoer.