Station Barneveld-Noord

Station Barneveld-Noord is tijdens de bouw van de Harselaartunnel als volgt bereikbaar:

Met de auto

  • Vanuit Barneveld: Stationsweg, Binnenveld, Station Barneveld-Noord.
  • Vanuit Voorthuizen (1): Baron van Nagellstraat, Harselaarseweg, Industrieweg. U parkeert tot en met 5 maart 2017 nog in het transferium; met ingang van maandag 6 maart 2017 is het transferium afgesloten. Parkeren kan dan op de tijdelijke parkeerplaatsen aan de achterzijde van het Transferium Barneveld-Noord. U loopt dan over de corridor naar het station Barneveld-Noord. De sluiting van het transferium duurt tot de Harselaartunnel klaar is.
  • Vanuit Voorthuizen (2): Westelijke omleidingsroute: Baron van Nagellstraat, Harselaarseweg, Nijkerkerweg, Thorbeckelaan, Gasthuisstraat, Stationsweg, Binnenveld. Parkeren kan vanaf medio februari op het tijdelijke parkeerterrein langs de Wencopperweg.

Met de fiets

  • Vanuit Barneveld: Stationsweg, Binnenveld, Station Barneveld-Noord.
  • Voor fietsverkeer vanuit Voorthuizen zijn er verschillende opties. Tot 13 oktober 2017 blijft de spoorwegovergang voor fietsers beschikbaar. Tot die tijd kunt u dus over de spoorwegovergang naar het station Barneveld-Noord.
  • Vanaf 6 maart 2017 (met ingang van díe datum is het Transferium Barneveld-Noord gesloten) is het ook al mogelijk om aan de achterzijde van het Transferium Barneveld-Noord te fietsparkeren. Vóór dit weekend zijn een tijdelijke parkeerplaats voor auto’s en een aantal fietsenrekken gerealiseerd. Als u uw fiets daar parkeert, loopt u over de corridor naar het station Barneveld-Noord.

Buslijn 205 komt niet langs station Barneveld-Noord. Tijdens de bouw van de Harselaartunnel is de route van buslijn 205 veranderd. Kijk op 9292.nl voor meer informatie over het openbaar vervoer.